Put Gospe od mira 1, 21311 Stobrec
+385 (0)91 335 3010 • +385 (0)21 312 692

Hoteli

Popis gradova
Redoslijed gradova je
od sjevera prema jugu
 

Dubrovnik

DubrovnikDubrovnik - grad jedinstvene politicke i kulturne povijesti (Dubrovacka republika, Gradski statut iz 1272.), svjetski poznate spomenicke baštine i ljepote (upisan u UNESCO-v registar svjetske kulturne baštine) jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova sredozemlja.

Uz izuzetne prirodne ljepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad iznimno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelijepe okolice, zavidnog ekološkog standarda i turističke dorečenosti privlačan je u svako godišnje doba

 

Nacionalni park Krka

Nacionalni park KrkaRijeka Krka je medu rijekama hrvatskog krša svakako najčudesnija. Poznata je po brojnim vodopadima koji su kao i kod Plitvičkih jezera, nastali taloženjem sedre, posebne vrste vapnenca.

Nacionalni park obuhvaća najveći dio toka rijeke s okolnim priobalnim prostorom od povijesnog grada Knina nedaleko od njenog izvora do drugog povijesnog gradića Skradina.

Nacionalni park KrkaNakon veličanstvenih slapova, tu rijeka postupno prelazi u Prukljansko jezero, a nakon toga u duboki morski zaljev, u kojem se smjestio još jedan povijesni grad Šibenik.

Rijeka dijelom teče dubokim kanjonskim urezom u vapnenačku zaravan, a dijelom je ujezerena. Među brojnim vodopadima osobitom ljepotom ističu se Skradinski buk i Roški slap, između kojih je na ujezerenom dijelu rijeke smješten otočić Visovac sa franjevačkim samostanom.

 

Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezeraCjelodnevni izlet! Smještene u gustoj šumi, Plitvice se smatraju jednim od najvećih prirodnih fenomena na svijetu.

Šesnaest jezera, povezani sa 92 slapa koja struje kroz neopisivi krajolik. Plitvice su proglašene nacionalnim parkom 1949., a od 1979. su ušla na UNESCO listu Svjetskih prirodnih naslijeda.

Nacionalni park Plitvička jezeraAtrakcije parka uključuju i posjet nekoliko prirodnih špilja i raznolika flora i fauna. Obilazak s vodičem traje oko 2h, uključuje vožnju brodom i pješačenje. Pridružite nam se na putu i uživajte u magiji jedinstvene ljepote jezera i slapova. U cijenu je uključen vodič i ulaznice te ručak. 

Međugorje / Imotski

Međugorje / ImotskiMeđugorje je jedno od sela zapadno-hercegovačke opčine Čitluk, povijesnog Brotnja.

Kao najveće od pet sela koja čine župu, Međugorje je dalo ime prostranoj rimokatoličkoj župi, a u novije vrijeme je jedno od najpoznatijih i najposjećenijih hodočasnićkih mjesta u cijelom katoličkom svijetu. Međugorje je jedinstveni događaj u suvremenom svijetu. Ono je u posljednjih 20 godina privuklo oko 20 milijuna hodočasnika iz cijeloga svijeta. Tu oni ponovno pronalaze mir, svoju ljudskost i svoju povezanost s Bogom. Postaju svjedoci istine, ljubavi i mira.

 

 

Međugorje / ImotskiImotski, grad u Dalmatinskoj zagori, na padini sjeveroisto- čnog krškog oboda Imotskog polja. Tvrđava i grad, smješteni na obronku brda Podi, dobili su ime po staroj župi Imota iz X. st.

Na klisuri iznad Modroga jezera je tvrđava iz srednjovjekovnog i turskog doba. Na ulazu u tvrđavu je crkva iz XVIII. st., podignuta nakon odlaska Turaka. Franjevački samostan iz 1738. pregrađen je u prošlom stoljeću.

 

Rafting na rijeci Cetini

Neusporediv doživljaj za male i velike ljubitelje avanture, prirode i zabave-niz Cetinu, kroz kamena vrata podno starih utvrda!

Tijekom većeg dijela godine aktivno uživanje u netaknutom okolišu rijeke na uzbudljiv a siguran način.

Iz zaseoka Penšići (18 km od Omiša i 40 km od Splita) svaki dan u 9:30 i 14:30 polazi se na spust čamcima za 6 ili 8 osoba.

Plivačke sposobnosti ili godine nisu ograničenje, svakim visokokvalitetnim čamcem upravlja profesionalni vodič-skipper. Spust duljine 8 km traje oko 3 sata, s ciljem u Radmanovim mlinicama.

 

Hrvatska tour - 5 dana Svakodnevni izleti Najam busa i minibusa Unajmljivanje brodova LIMO Usluge Poslovno jedrenje Apartmani i hoteli Avanture
 
Beauty Centar Le Meridien Najam jahte Villa - Hotel BB