Put Gospe od mira 1, 21311 Stobrec
+385 (0)91 335 3010 • +385 (0)21 312 692

Hoteli

Popis gradova
Redoslijed gradova je
od sjevera prema jugu
 

Iznajmljivanje vozila

 

Rent a Car cijene

Za sve informacije o cijenama naših rent-a-car usluga, pošaljite e-mail na - info@klobuk-travel.hr 

 

Rent a Car

Opće Informacije

DOB VOZAČA
Minimalna starost vozača je 21 godina. Vozač mora imati najmanje dvije godine vozačku dozvolu.

MINIMALNI NAJAM
Najmanje vrijeme najma je jedan dan (24 sata). Dozvoljeno je prekoračenje do 3 sata, nakon toga se obračunava dodatni dan.

CIJENA NAJMA UKLJUČUJE
Dnevni najam vozila, PAI (osiguranje putnika), CDW (osiguranje vozila), TP (osiguranje protiv krade), neogranicenu kilometražu.

CIJENA NAJMA NE UKLJUČUJE
SUPER CDW (moguća nadoplata) - u slučaju štete najmoprimac je oslobođen plaćanja odbitne franšize (NWE). Gorivo i uslugu punjenja goriva. Porez na dodanu vrijednost - PDV (22%). Dostave i preuzimanja.

UVJETI PLAĆANJA
Plačanje gotovinom uz depozit. Kreditnim karticama (Amex, Visa, Diners, ECMC). Virmanom.

DODATNA OPREMA
Dječje sjedalo, nosači za skije itd

OSIGURANJE VOZILA
Sva vozila su osigurana protiv odgovornosti za štetu nanesenu trećoj osobi. Štetu koju prouzroči naše vozilo osiguravajuće društvo pokriva do visine određene zakonom. Kasko osiguranje CDW, kao i nadoplata za SUPER CDW ne pokriva štetu nastalu na kotačima, gumama, donjem postroju vozila, te unutrašnjosti vozila. Za navedene štete najmoprimac će nastalu štetu morati podmiriti. Osiguranje protiv krađe nije mjerodavno za područja ocjenjena kao rizićna, te područja u koja nije dozvoljen ulazak unajmljenim vozilom. U slučaju davanja netočnih podataka prilikom unajmljivanja vozila, najmoprimac neće biti u mogućnosti koristiti niti jedno od navedenih osiguranja.

Dostava i preuzimanje vozila izvan naših poslovnica u željeno vrijeme i na željenu adresu. Najam vozila s vozačem. Poseban popust za dugoročne najmove. Poseban popust za stalne stranke. Mogućnost iznajmljivanja vozila u jednom gradu, a vraćanja u drugom. Međunarodni najmovi u jednom pravcu - preuzimanje vozila u zemlji, a vraćanje u inozemstvu.

 

 
Hrvatska tour - 5 dana Svakodnevni izleti Najam busa i minibusa Unajmljivanje brodova LIMO Usluge Poslovno jedrenje Apartmani i hoteli Avanture
 
Beauty Centar Le Meridien Najam jahte Villa - Hotel BB