Put Gospe od mira 1, 21311 Stobrec
+385 (0)91 335 3010 • +385 (0)21 312 692

Hoteli

Popis gradova
Redoslijed gradova je
od sjevera prema jugu
 

Hrvatska tour 5 dana

(5 dana i 4 noći)

DUBROVNIK - SPLIT - TROGIR - ZADAR - ZAGREB

Dan 1 nedjelja: DUBROVNIK - Dolazak
Po dolasku u Zračnu luku Dubrovnik, transfer do hotel za noćenje.

Dan 2 ponedjeljak: DUBROVNIK - SPLIT
Jutarnje razgledavanje Dubrovnika koji se nalazi na UNESCO-ov popisu svjetske kulturne baštine. Posjetit ćemo Franjevački samostan i ljekarnu koja je treća po starosti u Europi, Knežev dvor i katedralu. Poslijepodne polazak za Split, vožnja duž jadranske obale i ušća rijeke Neretve. Večera i noćenje u Splitu.

Dan 3 utorak: SPLIT - TROGIR - ZADAR
Jutarnje razgledavanje Splita pokriva Dioklecijanovu palaču koja je na UNESCO-ov popisu svjetske kulturne baštine, Jupiterov hram i katedralu. Polazak za Trogir, slikoviti srednjovjekovni grad gdje ćemo posjetiti katedralu St.Lawrence. Nastavljamo za Zadar, večera i noćenje.

Dan 4 Srijeda: ZADAR - ZAGREB
Jutarnje razgledavanje Zadra uključujući i Rimski Forum i Sv Donata, veličanstveni spomenik romaničke arhitekture. Poslijepodne polazak za Zagreb, glavni grad Hrvatske. Večera i noćenje u Zagrebu.

Dan 5 četvrtak: ZAGREB - Odlazak
Jutarnje razgledavanje grada Zagreba, uključujući utvrđeni Gornji grad, gradske povijesne jezgre, Markovu crkvu sa svojim višebojnim krovom, katedrale, Hrvatsko narodno kazalište i Sveučilište. Odlazak do zračne luke u Zagrebu.

Tura uključuje:

  • Dolazak iz dubrovačke zračne luke do hotela i odlazni transfer od hotela do Zračne luke Zagreb
  • Smještaj u 3 i 4 z vjezdice hotelima na bazi polupansiona, osim u Dubrovniku Pansion
  • Lokalni vodiči za razgledavanje Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba
  • Ulaznice za Franjevački samostan i Knežev dvor u Dubrovniku; Dioklecijanove palače i katedrale u Splitu; St. Lawrence katedrale u Trogiru, sv Donata u Zadru; Klimatiziran autobus ili minibus tijekom Klobuk travel turneje pratnja
Hrvatska tour - 5 dana Svakodnevni izleti Najam busa i minibusa Unajmljivanje brodova LIMO Usluge Poslovno jedrenje Apartmani i hoteli Avanture
 
Beauty Centar Le Meridien Najam jahte Villa - Hotel BB