Put Gospe od mira 1, 21311 Stobrec
+385 (0)91 335 3010 • +385 (0)21 312 692

Hoteli

Popis gradova
Redoslijed gradova je
od sjevera prema jugu
 

Surfanje i jedrenje

Surfanje i jedrenjeSmješteni smo u Podstrani kraj Splita (8 km) gdje možete pronaći prekrasan centar za vodene sportove i jedrenje. Mi smo službeni jedriličarski klub sa internacionalnom reputacijom. Nudimo iznajmljivanje i školu za Hobie-cat, jedrenje i tip 470 jedrilice. U našem centru pretvaramo Vaše jedriličarske želje u stvarnost.

 

 

Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje

Iznajmljivanje opreme za jedrenje:
1 sat.............................................. 8 €
4 sata............................................ 25 €
1 dan............................................. 45 €
7 dana........................................... 160 €

 

Škola jedrenja:
2 sata........................................... 45 €
8 sati............................................ 90 €
12 sati.......................................... 120 €

 

Iznajmljivanje katamarana:
1 sat (max. 3 osobe)........................ 30 €
1 sat sa skiperom (max. 2 osobe)........ 40 €
4 sata (max 3 osobe)........................ 80 €
4 sata sa skiperom (max. 2 osobe)...... 110 €

 

Škola u trajanju 3 dana.................. 200 € po osobi

 

 

 
Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje Surfanje i jedrenje

Padobransko jedrenje - Paragliding

 
Iznad Omiša Omiš Podstrana Uzletište

Canyoning

CanyoningCanyoning je jedna od najnovijih avanturističkih aktivnosti koja Vam omogućuje istraživanje fenomena i misterija nezagađene prirode.

U kanjonu morate hodati, skakati, plivati i penjati se što povećava izazov i adrenalin. Na ovoj nezaboravnoj jedinstvenoj avanturi će Vas pratiti profesionalni vodiči (članovi prvog hrvatskog penjačkog kluba Marulianus). 

 

 

Big-game sportski ribolov

Big Game FishingJezera su nova evropska destinacija za Big-game sportski ribolov. Mjesto se nalazi 90 km sz od Splita na otoku Murteru koji je mostom povezan s kopnom. Između svibnja i studenog ovdje se love crvene tune teške do 400 kg, igluni, pas modrulj, gof, manje tune i palamide.

Prve ribolovne zone udaljene su oko 30 min i nalaze se na otvorenom moru s druge strane otočnog lanca Kornata. Mogućnost noćnog ribolova.

 

 

Jahanje

JahanjeBez obzira da li ste iskusan jahač ili početnik, jahanje Cetinskom krajinom u pratnji iskusnih instruktora pružit će Vam istinski užitak.

Ljubiteljima konja ovaj kraj s višestoljetnom tradicijom osim jahanja pruža mogućnost posjete sinjskom hipodromu. Svake godine se prvog vikenda u kolovozu održava viteška igra Sinjska Alka u spomen na pobjedu nad Turcima 1715. Ako ste početnik možete upisati školu jahanja (konji su mirni i dresirani). Školu vode protesionalni instruktori sa tridesetogodišnjim iskustvom. 

 

 

Paintball

PaintballJedan od najatraktivnijih sportova u svijetu. Ova vrsta rekreacije ugodan je spoj boravka u prirodi i sporta, a više od snage i brzine zahtijeva spretnost, odlučnost, te nadasve timski rad.

Može sudjelovati svatko stariji od 18 godina, dok težina, fizička kondicija, pa čak i godine nisu ograničenje. Spretnost se testira u timovima od 3, 5, 7, 10 ili više ljudi, a svaka igra je drugačija jer se mijenja smjer napada, raspored igrača te taktike napada i povlačenja.

 

 
Hrvatska tour - 5 dana Svakodnevni izleti Najam busa i minibusa Unajmljivanje brodova LIMO Usluge Poslovno jedrenje Apartmani i hoteli Avanture
 
Beauty Centar Le Meridien Najam jahte Villa - Hotel BB